Referenssit

LAAJASALO

Neljäs vesikaton uusiminen Helsingin Laajasalossa. Samassa kohteessa kaiken kaikkiaan kahdeksan vesikattoa, jotka Pihma Oy uusii.

HELSINKI

Pihma Oy on purkamassa Uudenmaankadulla toimistoa, joka muutetaan asunnoiksi. Purku-urakkaan kuuluu alakatot, väliseinät sekä yhteensä 450 m2 lattiaa.

MYYRMÄKI

Rakennuksen yksi tärkeimmistä rakenteista on vesikatto ja sen on tulisi olla suunniteltu siten että sade- ja sulamisvedet pääsevät poistumaan katolta vahingoittamatta rakennusta.
Kuvassa Myyrmäen vesikattotyömaa.

BELGIA

Pihman ammattilaiset Belgiassa!
Kyseessä on hirsitalo työmaa joista Pihman tekijöiltä löytyy rautaista osaamista.

Projektit valmiiksi ammattitaidolla ja aikataulussa

Työntekijöiden vahvuutena on pitkä kokemus rakennustyömaalla tapahtuvista laaja-alaisista työtehtävistä. Työrutiinin lisäksi nämä tekijät eli työkohteen toteuttajat perehdytetään suoritettavaan työhön. Tällä tavoin toimimalla laatu on taattua ja työmailla toteutuvat ohjaava johtaminen sekä työturvallinen toiminta. Lisäksi saavutetaan sellainen lopputulos, joka on kaikkia osapuolia miellyttävä.

Rehellisyys

me pidämme sen minkä sovimme. Rehellisyys ja suoraselkäisyys ohjaa toimintaa

Ammattitaito

työntekijämme ovat todistetusti motivoituneita ammattilaisia

Kunnianhimo

olla alan paras ja nopein toimija. Tahtotilamme on olla parempia kuin muut alan toimijat. Tämä asenne on jokaisella yrityksen työntekijällä ja se näkyy työmme jäljessä

Ota Meihin Yhteyttä